Når ha’-syge giver dårlig samvittighed

Kan man spise sig til spændstig hud?

Med alderen har huden sværere ved at holde på fugten og den bliver mindre elastisk, hvilket medvirker til, at vi får rynker. Studier har vist at marine kollagen kan øge fugt, og elasticitet i huden samt mindste rynker, så jeg synes det var værd, at give det et forsøg. Jeg har taget Marine Collagen piller dagligt de sidste 4 måneder, og jeg kan tydeligt se en forskel. Min hud er mindre dehydreret, rynkerne i min pande særligt mellem brynene og ved øjnene er mindre dybe, og faktisk har jeg også mindre ondt i min storetå, hvor jeg har fået slidgigt efter to graviditeter (Kollagen er vigtigt for leddene). Udover at jeg selv kan se og mærke en forskel, har jeg i samme periode fået lavet to hudanalyser med 3 mdr. mellemrum i en anden sammenhæng. De viste en markant stigning i fugt i min hud samt øget elasticitet, og selvom jeg ikke kan vide det med sikkerhed, er jeg overbevist om, at det hænger sammen med mit kollagen indtag. Kollagen skal således fortsætte med at være en del af aftenritualet hjemme hos mig!

Hvis du vil læse mere om et af de studier, der har vist effekt af kollagen – så tjek ind på min IG profil theskinsideofme og se dagens post.

Tager du kosttilskud?

 

Kh Ida (jeg er en nørd, men ikke ekspert, dermatolog eller kosmetolog. Jeg deler viden, som jeg har læst mig til, og erfaringer jeg har gjort. Alles hud er forskellig, hvad virker for mig, vil måske ikke virke for dig. Alle spørgsmål, rettelser og kommentarer er velkomne, jeg elsker at lære noget nyt!) Følg eventuelt også med på Instagram på “Theskinsideofme” hvis du er til masser af billeder og meninger om hudpleje og makeup.

2 kommentarer

 • Christine

  Lyder meget interessant!
  Hvilke tabletter kan du anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Hej Christine,
   Jeg tager nogle fra maxmedix som jeg køber hos shytobuy. De hedder Pure Marine Collagen og er med 1755mg marin kollagen, hvilket er ret meget så vidt jeg kan se når jeg har kigget omkring på nettet. De har nogle rabatordninger hvis man køber flere, så det kan godt betale sig at slå sig sammen hvis man kender andre nysgerrige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ha’-syge giver dårlig samvittighed