Vores søn skifter navn…

image1-16

Dem af jer som har fulgt med her på bloggen, ved at vi har været meget i tvivl om vores søns navn, Bobby.

For er han en Bobby? Jeg synes Bobby er et svedigt navn og Bobby lyder som en der er skide flink. Men som tidligere beskrevet, var det bare som om det ikke føltes HELT rigtigt. (læs indlæg her)

Der har hængt gule post-it´s på væggen med diverse drengenavne og vi har rykket dem frem og tilbage i kategorierne NO GO, MAYBE og HOT.

Til sidst stod gode gamle Bobby, gode gamle Harvey og gode gamle Oswald tilbage i kategori HOT. Vi var altså ikke nået en skid længere!

Men så fik jeg heldigvis besøg af min søde veninde Julie.  imellem kaffe, boller med tandsmør og flødeskumskager foreslog hun navnet Wilder. Julie har selv en søn på 5 måneder og Wilder var en af hendes favoritnavne da han skulle navngives. Julie har hele vores ungdom været Københavns lækreste servitrice på Cafe Wilder på Christianshavn. Vi har drukket mange fadøl der og ordnet verdenssituationen igen og igen og især Julie har virkelig slået sine folder på den cafe.Da hun foreslog sin engelske kæreste navnet Wilder til deres søn, synes han bare det var en tand for mærkeligt, at opkalde sit barn efter en cafe…. Så han blev ikke en Wilder men en lille Hugo.

Heldigt for os! For efter hun var gået kiggede jeg på Bobby og fandt ud af at han var en Wilder. Da Sune kom hjem var han fuldstændig enig. Wilder er sødt, blødt og hamrende flabet. Jeg elsker det!

BANG! Så fandt vi alligevel det helt rigtige navn til vores helt rigtige søn. Vi har endnu ikke fundet ud af om han beholder Bobby som mellemnavn. Jeg er for, Sune er imod. Jeg synes sgu stadig bare han også er lidt af en bobsen bobelopsen, men det kan man jo også kalde ham anyway!

Jeg er bare glad og lettet over at der var et rigtig fint navn derude, som passede lige til ham. Og selvom jeg ikke synes at søskendes navne behøver at passe sammen, så synes jeg at Svale og Wilder lyder RIGTIG godt!

Vild, vildere, Wilder.

WILDER er hans navn 🙂

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med den hængekøje