Det gør mig lidt bekymret

Vores labre weekend

image1-38

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

image1-36

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Vi har haft en virkelig dejlig weekend.

Fredag var Sune hjemme med ungerne og jeg mødtes, til en fyraftens-bajer, med min veninde Zina. Det endte med at være en lang fyraftens, for jeg kom først hjem over midnat og det var skide skægt og hyggeligt. Vi hang omkring på Københavns bruneste værtshuse og fik vendt alt om vores lovelifes, midtlivskriser (mest min) og møgungerne.

Om lørdagen hyggede vi. Jeg ved ikke hvem der var mest træt, Sune eller jeg. For Sune havde fundet 2 flasker god hvidvin i køleskabet og havde smagt på i hvert fald 1 ½ af dem. Svale og jeg tog et smut på besøg hos min 99-årige farfar som desværre er faldet og har brækket benet og senere kom min far forbi med et bæst af en jordbærtærte. Om aftenen fik Svale lov til at blive oppe og se MGP, men da det endelig startede snorkede hun som en havnearbejder og jeg sad slukøret tilbage med et bjerg flødeboller.

Søndag havde vi arrangeret et fastelavns-party hos min veninde Julie, hvor vi mødtes en håndfuld veninder med vores kærester og unger. Det var et sandt inferno af pizza, serpentiner, superhelte og en tønde det tog 1 ½ time at tæske ned. Da vi kom hjem legede Wilder og Svale sammen og havde det virkelig sjovt (det er en sjældenhed) og Svalen tegnede sit første menneske, der var så sødt og underligt at jeg næsten ikke kan holde det ud.

Om aftenen lå Sune og jeg i hinandens arme og blev enige om at det havde været verdens bedste weekend. Måske fordi vi for første gang i lang tid slet ikke havde skændes. Måske fordi vi endelig sover i samme seng igen efter 14 måneder. Måske fordi vi har set en masse dejlige mennesker. Det føles i hvert fald rart og jeg fornemmer at fremtiden og foråret bliver lyst og lækkert.

 

2 kommentarer

 • Søren

  Sød tegning af mini Rasborg.. det er vidst det man kalder en kartoffeldansker😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ha Ha ja. Så sjov og sød. Bananmanden som Svale selv kaldte den. Håber alt er vel hos jer og vi snart ses. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør mig lidt bekymret