Dyrskue kl.11

Vores Kristi himmelfart

   

  

  

  

  

 En dejlig mini-ferie er ved svære slut. Vi har udnyttet den fuldt ud. Vi har været i sommerhus i Hornbæk og fejre min mors fødselsdag.  Vi har været på planteskole og købt endnu flere planter til vores tagterasse, som snart kan forveksles med en jungle. Vi har set familie, spist kager på taget, besøgt  Svales franske veninder, været i torvehallerne og kigge på heste, okser og høns og meget andet! Vi har jo forresten også været til scanning! Jeg har så meget lyst til at afsløre hvad vi skal have (som lovet), men jeg har lovet manden min at vente lidt. Jeg er nemlig lidt hurtig til at dele nyhederne her på bloggen fordi jeg bliver så excited, men nu må jeg lige respektere manden og bevare babys køn hemmeligt lidt endnu … Jeg nåede faktisk lige at lægge et indlæg ud igår som min bedre halvdel måtte bede mig om at slette fordi han synes at vi lige skal fortælle de nærmeste nyheden face to face. Det er jeg sådan set enig i, så i må lige hænge på et par dage endnu….

Jeg håber også i andre har haft en dejlig Kristi himmelfart og har nydt det i fulde drag! 

I morgen kommer der en konkurrence på bloggen, så der er det værd at kigge et smut forbi 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrskue kl.11