Vind en tur i LEGOLAND® for hele familien

Inden længe sætter DONG Energy og LEGOLAND® de sidste klodser på en ny LEGO® miniature model for hele familien.
LEGO modellen af Anholt Havmøllepark står færdig 1. august 2013 og kan opleves i  ?Energien i Danmark? i LEGOLAND.  Området er desuden udstyret med en infostander, der blandt andet fortæller om havmølleprojektet, og hvor du har mulighed for at sende en sjov hilsen hjem til familien og vennerne.
Der er opstillet syv havmøller med roterende vinger i LEGOLAND, som hver har et vingefang på 1,6 meter. Der er brugt 5.630 LEGO elementer og ca. 55 timer på at bygge hver mølle. I den virkelige verden består Anholt Havmøllepark af 111 havmøller, opført i Kattegat i farvandet mellem Djursland og Anholt.
Nu kan du og din familie mulighed for at se vingerne rotere i LEGOLAND! ??Svar på spørgsmålene, og deltag i konkurrencen om 10 x 4 billetter til LEGOLAND.
Se mere om ?Energien i Danmark? på http://www.legoland.dk/Om-LEGOLAND/Sponsor–Partner/Energien-i-Danmark/ , og find svarene til konkurrencen på http://www.dongenergy.com/anholt

SPØRGSMÅL:
Hvad hedder havmølleparken?
    ?    Kattegat Havmøllepark
    ?    DONG Energy Havmøllepark
    ?    Anholt Havmøllepark
Hvad vil havmølleparken give danskerne?
    ?    CO2-fri elektricitet
    ?    CO2-fri vand
    ?    CO2-fri varme
Fakta om DONG Energy?s samarbejde med LEGOLAND
LEGOLAND har i samarbejde med DONG Energy opbygget et område i Miniland –  ?Energien i Danmark?, hvor hele familien har mulighed for at få et unikt og anderledes overblik over energiens vej i Danmark ? i de historiske, nutidige og ikke mindst fremtidige energikilder.

Send dit svar til sg@cover.dk inden d.19 August.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonpoint