En sindsyg redebygger er løs...

Vilfred er blevet mini-teenager

  Er det forkert ikke at kunne overskue en hel dag alene med sin egen treårige!? 
Jeg bliver helt nervøs for snotnæser i øjeblikket! Tænk hvis han skal blive hjemme. Ej det er forfærdeligt, for det er ikke længe siden han var rigtig hyggelig at hænge ud med.

Det går altid ekstremt godt, intil midt på dagen, så kommer der et lille monster frem. På ca. det tidspunkt hvor han før i tiden sov lur, og os forældre lige havde lidt tid til os selv. Nu bruger han netop den tid på at prøve at bestemme de mærkeligeste ting og også gerne prøve at forhandle omkring det; 

‘Hvis jeg må tage min Batman bluse på, så køber jeg en gave til dig’ 

‘Hvis jeg skal børste mine tænder, så er du ikke min gode ven’ 

‘Jeg vil ikke gå nu, så er du den dummeste’ 

‘Hvis du leger med mig nu, så får du to gaver af mig’ 

‘Jeg skal aldrig have jakke på’ 

‘Jeg vil ikke have regnbukser på, for så er du den dummeste’

Meget af det er ret sjovt, og det er svært ikke at grine. Men der er også de gange hvor han bliver så sur så man er bange for om han nogensinde får en normal farve i hans fine ansigt igen. 

I fredags gik det fint, fordi min søde svigermor så billedet af sløje Vilfred på Instgram og så kom der en sød sms om hun evt skulle komme et smut forbi. Det tog mig knap et sekund at beslutte hvad jeg skulle svare:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sindsyg redebygger er løs...