Uden Vilfred

Vi smutter….

FullSizeRender-27

jæj. Vi har sommerferie. Svale har haft sidste dag i vugger, Sune har haft sidste dag på arbejde og i morgen tager vi sgu en flyvemaskine til Mallorca.

Jeg glæder mig helt vildt!

Jeg har så meget ferie på hjernen at jeg har været helt glad i låget. selv bjerget af vasketøj har været en fryd at ordne. Svale glæder sig også helt vildt, jeg tænker lidt om hun overhovedet ved hvad ferie er? Hun har suset rundt med et fedtet postkort af en citronlund og et rustikt spansk hus, jeg sendte til Sune da jeg var på Mallorca for tre år siden. Hun glæder sig til at se alle citronerne (vi skal bo på en citronplantage) og hun glæder sig til at bade i poolen!

Idag har vi købt de sidste ting, shorts, sommerkjoler, solcreme, babysolbriller og sidst men ikke mindst har Svale rippet Arnold Busck for Pixibøger (På billedet er hun på vej hjem med sin kostbare høst).

Jeg glæder mig mest til ro, at være sammen med min familie. Min søster og hendes lille klan og min far og hans afrikanske kone. vi skal bare nyde, drikke cappuccino på de smukke torve, slikke sol, lege i citronlunden og så skal vi helt klart også til smukke Palma og shoppe lidt.

Mallorca – here we come!

3 kommentarer

 • Anne

  Tak for svar!! Nu har jeg jo sidenhen set dine billeder og læst mere – wauw! Det er da drømmen for min lille familie. Tak igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åhh, hvor lyder det fantastisk!
  Vil du tippe om, hvor I skal bo? Jeg er selv på barsel og drømmer om at min familie og jeg tager et smut til Mallorca til næste år.
  Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Anne. Det kan du tro jeg vil. Vi havde leget en smuk gammel Villa på en citrusplantage. Huset var fantastisk med kæmpestor smuk terasse og udsigt til bjergene. Huset lå i udkanten af byen Soller, som er en rigtig hyggelig by. Senere på sommeren skulle der være en del turister, men den er altså gudesmuk, så tænker det nok ikke gør så meget. I området omkring Soller ligger de smukkeste små byer man nemt kan komme til og masser af fantastiske vandreruter i landskabet. Fra byen kan man tage en sporvogn ned til port de soller som er et rigtig turist-mallorca-agtigt sted med strand, badedyr og vandcykler, hvis man lige skal mærke charterlivet hæhæ. Vi var dog mest bare i huset som også har en stor swimmingpool der ligger ca. 100 skridt fra huset, midt i plantagen. Ret genialt med små børn. her er et link til huset https://www.homeaway.dk/feriehus/p809979

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uden Vilfred