Mens vi venter

Ventetiden keder mig!

    
Jeg er bare ikke ventetypen. Jeg keder mig! Jeg savner Vilfred. Vi har dog lagt egoismen til side og besluttet at han bare hygger og sover hos sin Oldemor med sin Mormor og Morfar (som er på besøg fra England) til lillesøster kommer til verden. Fredag morgen da han blev send afsted i børnehave sagde vi, ‘vi ringer til dig lige så snart lillesøster er her og så skal du kan skynde dig hjem og se hende’. Og nu er der gået to dage! Kommer der mon en baby?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi venter