Det hemmelige sted

UPS…… gravid igen?

Sune og jeg havde en samtale forleden. Den lød nogenlunde sådan her : 

sune: jeg synes du hidser dig op, din lunte er meget kort, lidt som da du var gravid. Er du det skat?

Mig: nej selvfølgelig er jeg ikke det. Jeg har lige besteget et bjerg, og det har jeg sgu da ikke gjort med en baby i maven! Desuden er jeg absolut ikke hidsig, du er nok bare lidt nærtagende for tiden…

Jeg synes den påstand var lidt irriterende. At blive kaldt hidsig og blive sammenlignet med en hormonel gravid ….Det gad jeg i hvert fald ikke at have på mig! Jeg er efter min egen mening enorm godmodig og lang-luntet og helt almindelig… måske med en snert af  rationel irritation i tilspidsede situationer! Så jeg tog, for at modbevise Sunes påstand, en gammel graviditetstest som jeg fandt den anden dag da  jeg ryddede op på badeværelset. 

Sune kom ud på toilettet for at se hvor jeg var og hvad jeg lavede. Han grinede da han opdagede det, men fik det hurtigt lidt ulækkert over at han kunne se lidt tis på testen… Og så kom der fandme 2 røde streger! NEJNEJNEEEEEJ Ikke to røde streger! Bare en lille rød streg tak…..en streg og et barn, ikke to streger og to børn, ikke lige nu!

Vi begyndte begge to at grine fordi vi var i chok, så gik vi i total fornægtelse og mente at testen nok var i stykker, for gammel og slet ikke til st stole på! Ned i netto, hente 2 nye tests, tisse på dem, 2 streger og 2 streger og endnu mere fuck! 

To uger er gået Og vi har haft lidt tid til at sunde os. Vi har vendt situationen på alle leder og kanter. Vi har talt og talt og talt. Vi har prøvet at være fornuftige omkring det og vi har mærket efter med hjerterne. Sune har klart været den mest fornuftig i beslutningsprocessen, mens jeg har været meget følsom og hurtigt begyndte at have en hånd på den lille ostereje i maven. 

Vi har tænkt så det bragede: det går ikke! 2 børn med under 2 år imellem! Det er for hårdt og strengt. Det passer på ingen måde ind i vores planer, vores jobs, vores boligsituation og så synes vi at Svale er alt for petit til at være nogens storesøster allerede…men på den anden side er det også skide hyggeligt. Det bliver måske nok dobbelt så hårdt, men der kommer også dobbelt så meget kærlighed i vores liv! De klarer den helt sikkert på vores jobs imens vi er på barsel og lille Svale når at blive en stor pige på næsten 2 år. Og vores lille-bitte-mini lejlighed på 65 kvadratmeter, den kan sagtens danne trygge rammer om vores familie nogle år endnu. Det bliver trængt og tæt men hyggeligt.

Hvad vinder fornuft eller følelse?

Vi har været forvirrede, så forvirrede. Det er jo en kæmpe beslutning at tage! Vi har skændes, krammet, grinet og grædt. Vi har talt abort, vi har talt vores forhold igennem på godt og ondt og vi er blevet enige. Enige om at lade snus-fornuften tabe og hjerterne vinde. Vi beholder sgu vores ostereje! 

Det føles så godt!  Det føles især dejligt at vi sammen har fundet styrken og kærligheden til at byde endnu et lille vidunder velkommen, selvom vi slet ikke troede at vi var klar

Forleden var vi til en terminsskanning og vi har set rejen og dens lille bankende hjerte. Vi er allerede vilde med den lille tingest og vi håber at alt går godt og at 3 bliver til 4 i November.


3 kommentarer

 • kristine

  Her er der 22 mnd ml ældste og yngste søn og nr 2 var IKKE planlagt , mindre krise på vores 60 kvm, men der går jo godt! Nu er de henholdsvis 2 år og 2 mnd 🙂 og tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tillykke! Vildt! Og min lille families historie om igen 🙂 Vi fandt ud af, at jeg var gravid (igen) tre uger før vores ældste datters 1-års fødselsdag. Det var ikke planlagt og det var ikke til at overskue! Men det går jo alligevel, når man først er i det, og nu er vi SÅ lykkelige for vores to små piger. Ja, der var en f****** hård periode de første måneder med lille ny bebs og en storesøster, der stadig havde brug for megen hjælp, men allerede nu er det meget lettere. Den yngste er nu halvandet og den ældste godt tre. Jeg ser sådan på det, at vi har fået ‘komprimeret’ perioden med småbørn på denne måde, og derfor hurtigere er ude på den anden side, hvor vi alle fire kan foretage os ting sammen – fordi de to tøsers udvikling til en vis grad følges ad.
  Det bliver godt! Både for Svale og for hendes forældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak. Ja det er altså lidt vildt lige når man finder ud af det!
   dejligt at høre hvor glade i er for jeres to piger. Jeg er også sikker på det bliver en stor mundfuld, men forhåbentlig også en dejlig mundfuld. Og ja, dejligt med kortere ble/grød/småbørns-periode! Rigtig god påske til dig og dine små piger. kram L

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det hemmelige sted