Hilma og co. 

Update og et sørgmodigt farvel til dagplejen…

  
Der er fart på i de små familier, derfor har der været lidt stille på bloggen.Dem af jer som følger med på vores Instagram og Facebook Kan se at Sandra har født den smukkeste lille babypige! Hun er fantastisk, sød og slet ikke til at holde fingrene fra, men alt det skal Sandra selv have lov til at fortælle om.
Hjemme hos os har der også været smæk på. Vi er startet på arbejde og Svale i dagpleje, jeg har har haft fødselsdag som jeg har fejret 2 dage i træk og Sune og jeg har sgu været i biografen sammen, for første gang siden Svale blev født og det var MEGA fedt. Vi spiste popcorn og kyssede og holdt i hånden til jurrasic-world-dinosaur-smadder for fuld udblæsning Weekenden byder desuden på både butiksåbning og fødselsdagsfest hos Svales lille veninde Ruby (hvis seje Mor Zina i kan møde i en smalltalk i næste uge)
OG SÅ STARTER SVALE I VUGGESTUE PÅ MANDAG!

Hvilket er en uhyre stor ting! 

Svale har gået i dagpleje hos sin elskede dagpleje-mor Joan og har sin sidste dag idag.

Jeg ved at det bliver rigtig godt for Svale at komme i vuggestue, men det er med splittede følelser at vi siger farvel til dagplejen og hej til vuggestuen.

Jeg har ikke kunne forestille mig nogen bedre start for Svale. Der har været så meget ro, omsorg og tæt kontakt og Svales små og store behov er blevet opfyldt i et trygt og venligt miljø.
Som forældre har det også været en dejlig start. Jeg synes ikke det var nemt at aflevere mit barn og selv begynde på arbejde. Jeg kan huske hvordan jeg glædede mig til at komme igang, men samtidig virkede det så unaturligt for mig, at aflevere mit barn, jeg egentlig bare selv havde lyst til at være sammen med, til en anden, for at gå på arbejde.Men det viste sig hurtigt at det ikke var svært hos Joan. Det var trygt fra starten.
 Vi har haft en god kemi og god kommunikation fra starten og så skal man heller ikke kimse af at vi har været heldige at få fat i Københavns dygtigste og sødeste dagplejemor.En hyggelig detalje er de små smsér der tikker ind fra Joan i løbet af dagen: Billeder og videoer af hvad Svale og de andre børn foretager sig: billeder af ture på diverse af byens legepladser, små madsvin, sovende englebørn og updates fra diverse ture. SÅ hyggeligt!!
Idag skal vi over og sige farvel. Svale fatter det ikke, men Sune og jeg gør og vi er begge to kede af det. Jeg ved ikke om det er hormonerne, men igår fik jeg pludselig tårer i øjnene (og på kinderne)… over hele situationen. Både det at Svale skal stopppe hos Joan, det at vi skal sige farvel, men også det at jeg synes det hele går ALT ALT ALT for stærkt! Jeg kiggede i Svales fotoalbum og kunne næsten ikke huske at Svale og den buttede baby jeg havde for et år siden er den samme. HJÆLP- stop tiden! Jeg kan slet ikke følge med…..

Farvel til dagpleje og hej til vuggestue… En epoke er slut og en ny start, sådan er livet nu engang. Nu håber jeg bare at vi kommer til at se Joan. Hun bor heldigvis lige om hjørnet, så mon ikke vi render ind i hende på legepladsen, biblioteket eller et andet sted i byen, det håber jeg! Jeg ved at hun pønser på at gå på pension, men jeg krydser mine fingre for at lillebror også når at få en ligeså kærlig og tryg start hos hende som Svale har fået.

PÅ mandag starter indkørringen i “Røde Ko” , Store frække Svale er klar, og det bliver jeg nok også 🙂

2 kommentarer

  • Sandra

    Jeg er sikker på det bliver så sjovt for frække kusine Svale! Der løber lidt tårer ned af kinderne imens jeg læse:-).
    Stop lige tiden… Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilma og co.