Tasken!

Til mig

UGE 41

Emergency food har efterhånden været en nødvændighed i meget lang tid, så jeg har pakket noget både kæresten og jeg kan spise. Håber bare ikke vi får for meget brug for det. Jeg ønsker mig så meget en ambulant fødsel, hjem hurtigst muligt efterfølgene. Er ikke så god til det med hospitaler!

Anyways så er der tanbørste, deo, makeup etc. Vil hellere pakke noget nu for jeg tror ikke kæresten vælger det rigtige hvis han skal stå for det i sidste øjeblik. Og vil blive rigtig ked af det hvis jeg ligner en druknet råtte på billederne som hænger ved resten af livet og bump liv derefter.

Tøjstak med praktiske ting som jeg kan holde ud at se mig selv i. Så som lækre strik bukser med snor i livet. Tynde strik med lange ærmer, sorte lidt bagge tees og noget med lidt striber 🙂 Nogen ‘amme’ tops, med en lille knap i. Man ved jo ikke helt hvad størrelse ens boobs kommer til at have. Hmm det er godt nok mærkeligt, så jeg venter til bagefter med at købe amme BH! (Oh dear at skulle tage stilling til det)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tasken!