Nye tider for store/lille Svale

Stop tyven!

14625765_10154529246962278_138120471_o

Forleden dag blev min telefon sgu stjålet. Fra barnevognen! Jeg er stadig lidt i chok over at nogen kan finde på at stjæle fra en distræt, træt barselsmor, men tyven er nok ligeglad, han har fået en spritny telefon. Jeg havde været til kiropraktor med Wilder og havde netop afsluttet en samtale og lagt telefonen tilbage i lommen på barnevognen. Wilder så sulten ud og vi lavede et pitstop i den økologiske pølsevogn på strøget. I det korte øjeblik det tog mig at købe en pølse til Wilder blev den fandme nuppet! Jeg så ikke slynglen, men da jeg ville se om klokken snart var middagslur, lige efter pølsekøbet, var den væk og da jeg fik Sune til at ringe til den, var den slukket. Skide øv!

Et par dage efter fik jeg en mail om at alt indhold på min telefon var slettet, hvilket jo egentlig er meget rart, nu den alligevel ikke er min mere.

Det er fandme surt, men jeg håber tyven er glad og sætter pris på sin fine nye telefon.

Nå, men det jeg vil frem til er at tyveriet af min telefon også er grunden til de virkelig dårlige og slørede billeder her på bloggen. Jeg render rundt med en sneglelangsom og gammel telefon med skodkamera og fedtet linse. En dag i nærmeste fremtid køber jeg en ny, men først skal der lige shoppes uld, vinterstøvler og overtøj til de kære børn!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tider for store/lille Svale