forkælet i hoved og r..

Stole med køer på

 

  
Så er vores stole ved at være nok så fine! Vi er kommet ret langt siden det hårde arbejde startede, med at tage alt det gamle grimme stof af. Se her.

De gamle storskraldsstole har fået et helt nyt liv. Det startede med at jeg brugte rigtig lang tid på at finde et sted vi kunne aflevere dem, og få dem ompolstret. Det blev simpelthen for besværligt og aaaalt for dyrt. På denne måde har vi selv klaret det ‘hårde’ arbejde. Morten har ‘afklædt’ to af de stole der var fuldt polstret, (han fik faktisk vabler på håndfladen..hmmm) og jeg har taget stoffet af de to med armlæn.

Jeg har fundet Mertz-design, hvor jeg kunne købe flere farver og skintyper. Vi har optur. De er bløde og varme på numsem når man står tidligt op, og så syntes jeg det er lidt smart at man kan tage skindet af og evt aflevere til rens hvis det går helt galt med fest eller små børn! Juuhuuu for vores stole og vi skal nok tage flere billeder af køkkenet når den sidste stol er færdig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

forkælet i hoved og r..