Dødningeklokke

sprødt til middag!

På vores altan er der lige plads til to, så mange af vores måltider bliver spiste derude. I går lavet jeg en af mine hof retter, nudelsalat. Kan virklige godt lide at asiatiske køkken, da det som ofte er med friske sprøde grønsager og ikke ligger så tungt i maven. I går havde både min kæreste og jeg haft en lang dag, og så er denne ret virkelig nem og hurtig at gå til. Imens nudelerne koger, snitter jeg grønsagerne (gulerøder, forårsløg, agurk, peder og koriander), nogen gange spiser vi rejer til, men som ofte ender det med tofu. I går dagens anledning, ristede vi mandler på panden med honning og soya, det gøre det hele lidt mere lækkert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dødningeklokke