EN LILLE TUR OM SØEN

Sov sødt lille baby

UGE 40

Jeg har fundet det fineste sengetøj til bump! Det er fra Soft Gallery. Så er dynen da klar til at tage med. Har forstået det sådan at den skal man have med.

Så har jeg lavet en lille stak tøj, da vi jo ikke helt ved hans størrelse. Yikes. Så der er fra str. 56 og noget til 2-4 måneder. Så burde der da være noget der passer. Jeg har pakket både noget med fødder i og så toppe og bukser så man kan rulle benen lidt op. Det er jo heller ikke fedt at den der baby ligger og svømmer rundt i tøjet. Jeg kan forestiller mig der jo nok bliver taget lidt billeder.

I øvrigt skal jeg også have fundet noget tøj frem, tænker der både er comfy men jeg også kan holde ud at se på billeder ‘in the years to come’!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE TUR OM SØEN