Sød Thailandsk frø

Sommerkjole med plads til maven

  Jeg har købt årets første sommerkjole. Den er FARVET! Jeg plejer altid at komme hjem med endnu en sort kjole, men nu har denne fløde/syren/lakse farvede sag fundet vej til mit skab. Kjolen er fra Stine Goya og har den perfekte form til en voksende mave. jeg har allerede en kjole i samme model og jeg boede i den i min sidste graviditet. jeg elsker alle draperingerne som også gør det muligt at være i den igennem hele graviditeten.  Jeg glæder mig til varme sommerdage, solkysset hud og iskolde alkoholfrie øl, alt imens maven vokser og jeg føler mig fin i min nye pasteldrøm. 

Du kan se og købe kjolen her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sød Thailandsk frø