Bedste venner

Sommerhus-drømmen rykker nærmere virkeligheden…

  Sune og jeg har ikke ligget på den lade side, siden vi begyndte at drømme om sommerhus. Vi har drønet Sjælland tyndt og kigget på det ene sommerhus efter det andet. I det prisniveau vi har kigget er det meste noget lort, men vi har fundet en lille perle som vi arbejder på at få fingrene i!

Vi er ikke typerne der går som katten om den varme grød. Vi er typerne som handler på vores følelser. Vi er dem som bliver forelskede og laver et barn selvom vi knap nok er kærester. Vi er dem som flytter sammen med det samme og selvfølgelig er vi også dem som køber et sommerhus så snart vi forelsker os i sådan et! Det fungerer for os og det bliver sjældent kedeligt!

 Vi har simpelthen forelsket os i et hus. Vi har budt på det og nu venter vi bare på at sælger skriver under! Det er helt vildt og vi har det ret overdrevet over vi måske er sommerhus-ejere om lidt! 

Vi har selvfølgelig regnet på sagerne og vi kommer til at sidde skide stramt i det. Men vi får vores helt egen lille dejlige idylliske kasse, børnene får græs mellem tæerne og jord under neglene og vi får noget af et projekt at gå og bikse på, for vi har kun kigget på de billigste sommerhuse på Sjælland! 

Jeg vender tilbage med update så snart der er nyt på sommerhus-fronten. Imens sidder jeg nærmest og ryster af spænding over om handlen virkelig går igennem…. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste venner