Tid til at elske og tid til at hade

Søndagsritual

Jeg har et dejligt søndagsritual, som jeg gennemfører stort set hver uge. Jeg slutter ugen af og gør mig klar til den nye uge ved at lave ansigtsmaske(r). For det meste laver jeg to. Først en der renser i dybden og/eller eksfolierer min hud og så en fugtmaske. Det giver mig en følelse af velvære at rense den gamle uge af og gøre min hud klar til en ny uge. Det giver mig også lige en følelse af at holde 30 minutters weekend som i gamle dage før børn, hvor søndag handlede om selvpleje i form af at ligge på divaneseren og se serier og æde slik og pizza hele dagen efter 3 dages byture.

I dag har jeg lavet to af mine yndlingsmasker, den første var Brightening Cleanse and Exfoliate fra de Mamiel, som laver økologisk luksus hudpleje. Masken er en en blanding af forskellige typer ler,  som renser huden, C vitamin og en hel række planteekstrakter som giver huden glød, gør den blød og får den til at stråle. Det er en pulver maske, som skal blandes med vand. Den dufter himmelsk af roser, cacao, vanilje og noter af sandeltræ og cedertræ. For mig er den ægte selvforkælelse.

Dagens anden maske er også en favorit. Masque Visolastine+ fra Biologique Recherche. Den køler og giver fugt til min hud. Jeg bruger den ofte, når min hud føles stram og dehydreret. Min hud føles altid blød og velfugtet bagefter.

Har du et søndagsritual?

2 kommentarer

 • Anne

  Meget inspirerende:)
  Hvor køber du De Mamiel henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Hej Anne,
   Dejligt hvis du bliver inspireret 🙂 Jeg køber det på nettet, enten på cultbeauty.co.uk eller på contentbeautywellbeing.com, begge steder får man en rabatkode hvis man skriver sig op til deres nyhedsbrev.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til at elske og tid til at hade