En lorteuge er overstået

smooth-operator, tv-tips og ventetid.

FullSizeRender-21

Vi har været i sommerhus i stormvejret og det har været skide hyggeligt. Svale har leget i haven i alt slags vejr og kildet mariehøns og opdaget regnormens eksistens. Wilder har været lidt af en smooth-operator, der har slået smut med de store brune øjne og slanget sig i sin leo-buks foran pejsen.

Jeg har været lidt mut fordi jeg har været nervøs omkring Wilders hoved, men det har hjulpet med timelange gåture ved skov og strand og jeg har fundet ud af at vores sommerhus-område er endnu federe end jeg anede!

Sune har brugt aftenenerne med at hamre og save i værkstedet og jeg har brugt dem på sofaen med lille varme Wilder sovende på min brystkasse. Jeg har set så meget fjerner så man tror det er løgn og jeg er, efter min tv-smag, blevet lidt i tvivl om jeg er 19 eller 99 år indeni…

Jeg er gået amok på DR´s hjemmeside og kan godt anbefale diverse dokus . Sidst har jeg set Da Danmark blev Suspekt, og en fed dokumentar om Niels Bohr og så kan jeg ikke få hænderne ned over Petra dater hele verden, der er skide sjov og pisse ærlig. Lur hende lige, næste gang du keder dig, det er underholdning for alle skejserne og hun er SKØN.

Igår har vi været på Rigshospitalet og få røntgen af Wilders hoved. Alle de fortvivlede følelser vendte for en lille stund tilbage, men denne gang havde vi Sune med og det var dejligt at have en at holde i hånden og til at holde mine bekymrede tanker i skak. Der går endnu en uge før vi får svar, så vi venter i spænding.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lorteuge er overstået