far/datter weekend i skoven

Smalltalk med Julie der er flyttet til Bali

Julie er vores nye blogger på Needandlove.
Jeg kender Julie helt tilbage fra 10. klasse hvor vi gik på Bernadotteskolen sammen og var slyngveninder. Vi sov sammen næsten hver nat, delte alt fra nederdele til hemmeligheder til julies mascara, som man altid gerne måtte låne hvis bare man altså huskede at skrue låget ordentligt på.
Dengang handlede det mest om drenge, drinks, fester, make-up og hvem der havde den flotteste North Face vest. Vi synes selv vi var rimelig seje og planlagde både at lave et pige-band og en grafitti-bande, heldigvis blev ingen af delene til noget, ha ha.
Idag handler det mere om kaffe, hygge, børn og Onkel Reje koncerter.
jeg elsker juller for hendes ærlighed, humor og mod og jeg glæder mig til i også skal lære meget mere om hende.
Julie og hendes lille familie har fulgt drømmen og gjort noget af det som de fleste lader forblive en drøm. De er nemlig flyttet til Bali. Jeg håber i glæder jer lige så meget som mig til at følge med i hendes eventyr på godt og ondt….

Mød Julie:

Hvor gamle er dine børn og hvad hedder de?
Jeg har to børn, Hector på 5 og Hugo på næsten 3.

Hvordan fandt fandt i på deres fine navne?
Det var faktisk en veninde, som var gravid samtidig med mig, som gav os ideen til Hector. Hun havde selv overvejet at bruge navnet, da hun så ikke gjorde det, hapsede vi det. Min mand er engelsk, så navnene skulle fungere på både dansk og engelsk.
Hugo var en idé blandt mange navne, men det var det navn der blev ved med at poppe op, når vi talte om navne. Da han så kom ud, var der ingen tvivl…han var en Hugo.

Hvor bor i når i er hjemme i Danmark?
Så bor vi på dejlige Islands Brygge.

Hvem er din mand og hvordan mødte i hinanden?
Jeg er gift med Dominic. Han er som sagt fra England og vi mødte hinanden på en pub i Notting Hill sommeren 2009. Han så sød ud og jeg havde aldrig kysset med en englænder før…and the rest is history.

Hvad arbejder du med, når du ikke er på Orlov?
Når jeg ikke har orlov, så er jeg folkeskolelærer på en skole i København.

I er rejst til Bali. Hvordan fik i den ide?
Ja, vi er rejst til Bali og i mit første blogindlæg, så skriver jeg lidt om, hvordan ideen opstod.

Der har vel ikke været så meget plads i kufferterne. Hvad har været det vigtigste at få med til jer selv og børnene?
For mit eget vedkommende, så var alt det jeg troede var det vigtigste, ting jeg slet ikke har fået brugt. Jeg har nok været allermest glad for at have min kindle med, fordi jeg faktisk har tid til at læse nu. For børnene er det helt klart LEGO, ipad og sovedyr.

Hvordan hygger i jer bedst som familie?
Når vi tager på udflugter. Det kan være en tur til stranden, en tur i zoo eller en tur ud i et det blå uden noget specifikt mål.

Hvad er det bedste ved at være så meget sammen med ungerne?
Det er at være sammen med dem. At følge dem både individuelt og som søskende og at få så mange fælles oplevelser.

Hvad er det værste?
At det nogle dage føles som om vi skal “opfinde den dybe tallerken” flere gange i døgnet…det kan man godt blive lidt træt af.

Har det ændret jeres parforhold?
Ja, for vi har fået tid til at være sammen og tid til at tale sammen om alt og intet uden den ene står med det ene ben ude af døren eller er faldet halvt i søvn på sofaen.

Du skal blogge om jeres balinesiske eventyr her på bloggen. Hvad kan vi glæde os til??
I skal glæde jer til at høre lidt om stort og småt. Lidt om, hvad der er fedt ved Bali og mindre fedt ved Bali og lidt om hvordan det er at smide alt hvad man har i hænderne, rive et år ud af kalenderen og smutte til Bali med familien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

far/datter weekend i skoven