Ny chef

Små børn og arbejde hænger dårligt sammen

fullsizerenderJeg elsker at arbejde, og har bestemt ikke opsagt mit fuldtidsjob for at arbejde mindre. Jeg vil bare gerne bestemme lidt mere over min tid. Arbejdslivet er jo bare drøn hårdt med to små børn.

Er freelance vejen frem?

Sidst på barslen havde jeg glædet mig til at komme igang med at arbejde igen. Det lydder strengt, men de fleste mødre kender nok lidt til følelsen. Man kan ihvertfald, tale med voksne, tisse, spise og lave en kop kaffe når man har lyst.
Jeg har lavet en aftale med mig selv om at det aldrig må gå ud over tiden med mine børn at jeg elsker mit arbejde, men jeg håber det vil inspirerer, og give dem lyst til at finde den helt rigtige vej for dem en dag.
I øjeblikket vil Vilfred være politimand og astronaut, fordi han syntes det er nogen rigtig flotte uniformer.

Jeg har lært en masse hjemmefra om at være selvstændig, og at det både er godt og ondt. Men højest over alt har jeg lært at hvis man virkelig vil det, kan alt lykkes. Man skal bare virkelig tro på sig selv.
Min arbejdslyst går mest ud over mig selv, jeg har svært ved at stoppe. Det går selvfølgelig også ud over min mega toldmodige kæreste, som ikke altid kan forstå hvorfor mit arbejde er så vigtigt for mig.

Siden jeg kom fra barsel har jeg freelancet samme sted, med mega søde mennesker, det har givet lidt ro i en lidt kaotisk beslutning til tider. Nogle dage kan man godt tænke over hvorfor det var så vigtigt at opgive et dejligt fuldtidsjob, men jeg har valgt trykheden fra! Det er kreativt, befriende, nervepirrende, spændende og benhårdt.  Jeg elsker mit nye liv, men hvad fanden har jeg gang i?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny chef