Who run the world?

Sådan smed Svale sutten!

 

image3

 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

image1-1

Det er efterhånden et par måneder siden Svale smed sutten.

Hun var den vildeste sutte-junkie. Hun har aldrig sovet med sovedyr og sutterne har været hendes tryghed siden hun var helt spæd og hun sov i et hav af dem. Men sutte-bidet var ved at blive stort og hun var begyndt at have et dårligere sprog end sine jævnaldrende, så der var ikke rigtig nogen vej udenom.

Jeg havde frygtet sutte-stoppet et stykke tid og udsat det med utallige dårlige undskyldninger: Det var hårdt at få en lillebror, sygdom, dårlige nætter og så videre. Men Sune var mere standhaftig end mig og han holdt fast ved at sutterne skulle ud, det skulle være en kold tyrker og det skulle være dagen efter øglens 3 års fødselsdag.

Som sagt så gjort. Den 4 december bandt vi alle svales lyserøde og lilla sutter sammen i en tung klase.  Vi havde en samtale om hvad der skulle ske og at alle de  blå og grønne sutter, der var tilbage,  var Wilders. Wilders virkelig klamme sutter, fyldt med babysavl, AD. Vi gik allesammen ned til sutte-træet i Østre Anlæg, fandt det efter lang tids søgen og Svale hang selv sutterne på. Hun var ret kæk og skulle lige have et sidste bap. Efter at havde suttet lidt og vinket farvel begav vi os mod legetøjsbutikken for at købe en gave, men vi var ikke nået mere end 20 meter før øglen spurgte efter en sut. Hun ville tilbage og hente dem, den var slet ikke sivet ind!

Svale skreg som en stukken gris hele vejen til Fætter BR og var fuldstændig våd af sved da vi endelig nåede frem. Det var jeg for øvrigt også. Svale valgte en ovenud hæslig skrig-lilla abe og to små babyer til den. Den store abe havde en lillebitte sut om halsen.

Og så hørte vi ikke mere om de sutter. Jeg troede det var løgn!

Ved sengetid spurgte hun ikke engang efter dem, men lå sødt og suttede på den hæslige abes mini-sut, der er på størrelse med et blåbær. Og det var simpelthen det! Fra den dag af var sutter i Svales optik for babyer og pattebørn!

Jeg forstår stadig slet ikke at det gik så nemt!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who run the world?