Jeg drømmer om de her forårs-espadilles og sandaler

Så træt kan man blive …

img_9389

Hilma startede i børnehaven da vi kom hjem fra ferie, og det går mega godt. Hun elsker sine nye pædagoer og livet i børnehaven generalt.

Denne uge er hendes første uge i ‘byen’ på fjerde sal ved Rundetårn, hvorfra de tager på byens legepladser eller leger i deres store sal.  , For i Hilmas og Vilfreds institution kører børnene til skovhuset i Skodsborg hveranden uge, og det betyder at det er endnu en ny uge i Hilmas børnehaveliv, og trætheden er stor!

Jeg fik dette billede af min kæreste i går, kl. 16.40 mens jeg stadig var på arbejde, og så først mere til Hilma i morges kl.6.10.  Hun havde ikke lige fået hendes lur i børnehaven, det er jo helt fantastisk at man bare sådan kan sove igennem! Bare det var mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om de her forårs-espadilles og sandaler