Vilfreds første rigtige indkøb

Så er der nyt om Wilders kranie

image1-20

Tankerne omkring Wilders kranie, har rumsteret rundt i mit hoved på det seneste. Vi fik taget røntgen for en uge siden og så har vi gået og ventet på svar. Over weekenden begyndte jeg at ligge vågen om natten igen. Tænk hvis hans kranie ikke var vokset sammen? Tænk hvis han skulle åbnes og fikses af neurokirurgerne? Jeg begyndte lige så langsomt at male fanden på væggen og min sorte samvittighed, over at være skyld i mit barns kraniebrud, væltede op som sort olie i  mit sind.

I mandags tog min far med mig ind på børneafdelingen og fik svar. Hver en centimeter af Wilders lille krop blev undersøgt og han scorede top-karakterer. Vi så en 3D rekonstruktion af hans brud, som det så ud lige efter ulykken og det så voldsomt ud. Et lille flækket baby-kranie.

Jeg holdt vejret igennem hele undersøgelsen og da den søde børnelæge til sidst afslørede at røntgenbillederne så fine ud og at lille Wilder er i gang med at hele helt som han skal, faldt den tungeste sten fra mit hjerte. Jeg pustede ud, skuldrene slappede af og jeg fik tårer i øjnene. Jeg kunne havde krammet den læge, men jeg styrede mig!

På vej hjem, med Wilder sovende sødt i barnevognen mærkede jeg rigtig hvor lettet jeg var. Det var som om 7 kg mursten var fjernet fra hver af mine skuldre og der ligepludselig var mere kapacitet i min hjerne. Det havde alligevel fyldt, selvom jeg egentlig, som tidligere beskrevet, følte at jeg havde sluttet fred med de selvbebrejdende dæmoner og frygten for det uvisse.

Solen brød frem imellem de sorte skyer som vi trillede forbi botanisk have. Jeg kiggede på min sunde og raske søn og tårerne begyndte at løbe ned af mine kinder imens jeg smilede for mig selv. Så smuttede jeg i Irma. Jeg købte store bøffer, bobler og hindbærsnitter og da Sune og Svale kom hjem fejrede vi alle fire at et mørkt kapitel er sluttet.  Vores lille Wilder er snart så god som ny!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilfreds første rigtige indkøb