Hilma snart 3 år, ønsker sig . . .

rense rutine – summer edition

Min hud i ansigtet bliver oftet tør på kinderne, og når jeg bliver stresset for jeg små urenheder på hagen.. argh! Trods jeg altid haft pandehår, har jeg aldrig haft uren hud i panden.

Mine nyeste favoriter på badeværelse hylden er fra Avéne købt på apoteket. De er dejlige middle og serumens virkning kunne jeg næsten se med det samme. Min hud ser klar ud igen, især omkring mine øjne. Du kan købe produkterne serumen her og dagcremen her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilma snart 3 år, ønsker sig . . .