Der er ikke det problem et par øl ikke kan løse...eller?

Rejseklar og forårslækker – til udsalgspriser.

fullsizerender-46
Det river og det rusker udenfor. Men om en lille uge, efterlader Svale og jeg drengene i kolde København,  og tager på pige-tur til sydspanien.

Vi skal ned og besøge min Mor og hendes mand som har lejet en lejlighed i en hyggelig lille by.

Der er forår i luften dernede, imellem 15 og 20 grader, så Svale skal have forårs-garderoben opdateret.

Hun mangler et par forårsstøvler og de her fra EN FANT er cool og pigede på samme tid. De er på udsalg til blot 399 kr. sat hele 300 kr ned.

I stedet for den tykke flyverdragt skal Svale have en forårsjakke med. Da det stadig er ret køligt om aftenen skal den være lidt lun. Jeg er faldet pladask for denne her Imiterede leopard pels fra Mini A ture. Den er også på udsalg, med 50 procent endda! og så kan Svale matche sin leopardgale mor,  jeg har leo-pelsen der kan spottes i det her tidligere indlæg.

Svalen er vild med kjoler og kunne godt bruge en ny forårs-sag. Jeg er vild med de her to fra petit Bateu. Både den stribede pariser og den candyfloss farvede som helt klart vil falde bedst i Svales smag, er ikke til at stå for. Begge med lange ærmer.

Sidst men ikke mindst mangler hun en ny blød sweat-shirt til rejsen. Der er jeg faldet over denne her grå sag med en farvestrålende og glad regnbue på maven. Den må hun eje.

Aller vigtigst mangler hun sin helt egen kuffert. Denne her rullemarie hvor barnet simpelthen kan sidde ovenpå og blive trukket rundt, mens moren lufthavns-shopper, er genial. Den går i håndbagen og bedst af alt:  Den er på tilbud! Vi har købt den fine lyseblå til 299.

Så skulle Svale vidst også være rejseklar.

 

 

 

Kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er ikke det problem et par øl ikke kan løse...eller?