Min redning når hylsteret knirker

Projekt køkken

 

 

vi er gået i gang med at renovere vores køkken. Vi er ret optimistiske, for vi har revet hele molevitten ned og håber på at være færdige inden jul. Det kræver at det hele klapper. At vi får leveret køkken, gulv og bordplade som kommer fra forskellige leverandører, til tiden. Aller først skal vi fjerne tapet, mørtel fra de tidligere fliser og så skal vi spartle og male. Når jeg siger vi, mener jeg naturligvis Sune, hæ hæ. Jeg hjælper selvfølgelig til, men hold fest, jeg priser mig lykkelig over jeg har giftet mig med en håndværker.

Det har været mega svært at blive enige om et køkken. Da vi endelig blev enige om et, var det i retsorde og vi var slået back to scratch. Det var her jeg kapitulerede og gav Sune fuldmagt til at vælge og indrette køkkenet, præcis som han lystede.

han har valgt et køkken jeg aldrig ville gå for, men han har en evne til at se ting for sig, som jeg ikke besidder, så jeg stoler 100 procent på hans valg. Han har bestilt et mørkt køkken i røget egetræ som du kan se HER, og en bordplade i krydsfiner med lyserødt laminat, du kan se den smukke farve HER, den hedder 0019. Jeg ville til hver en tid vælge et kedeligt hvidt køkken, så jeg er vild med at der er lidt mere spræl i Sune og endnu mere vild med at han vælger en lyserød bordplade med en farvekode der hedder ballerina. Whats not to like?

nu mangler vi blot at bestille gulv. Det skal være vinyl. Enten en ensfarvet i lys grå som er Sunes favorit eller en med sparkle effekt, hvis det skulle stå til mig.

Vi har lavet midlertidigt køkken i udestuen. Der er skidekoldt og vi kan kun lave mad på grillen, spise rugbrød eller bestille pizza, så vi glæder os til det nye køkken er klar og vi kan bage julekager i massevis. Ungerne og jeg er taget på besøg i min mors sommerhus imens Sune knokler derhjemme. Nu håber vi at det hele klapper og vi har et lækkert nyt køkken inden jul.

1 kommentar

  • Jakob

    Sejt Louise. Glæder mig til at se resultatet – forhåbentligt inden jul…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min redning når hylsteret knirker