Tilbage til virkeligheden

PR Manager & blogger, Sarah Kirkemann

sarahk_1sarahk__2sarahk__3sarahk_4

sarahk_5

sarahk_6

Jeg har kendt Sarah i over 20 år. Vi mødtes igennem vores fælles veninde Camilla Stephan. Vi har derefter holdt kontakten over alle mine år i England, hvor Sarah både besøgte mig i Brighton og da jeg boede i London.

Når jeg var på besøg i København, kendte Sarah altid et eller andet sejt nyt lille sted vi skulle prøve, fra en bar, cafe, klub eller værtshus. Vi hyggede mega meget!

I dag er Sarah stadig sej, men med mand, hus, to børn, stilling som PR Manager og blogger på pixiblog.dk

Hvor bor du?

I en gammel villa fra 1900 i Nordsjælland med æbletræer og stokroser i haven 🙂

Hvor gamle er dine børn?

2 og 4 år

Hvad hedder de, og hvordan kom i på det?

Alvin og Villum. Alvin var født lidt for tidligt og vejde kun 2 kg, så der var sådan lidt alf over ham, da han var spæd. Deraf Alvin. Villum passede godt til Alvin, og er et rigtigt sødt navn og en lidt mere usædvanlig variant af populære William eller Villads.

Hvornår blev du selvstændig og hvorfor?

At lave freelance opgaver ved siden at mit job, giver frihed og mulighed for lidt mere personlige og interessebårne opgaver. Tilgengæld giver en fast ansættelse en fast indkomst og det er praktisk, når man nu har hus, to børn, sommerhus og hele molevitten.

Har børn haft indflydelse på din karriere?

Ja, udover årene med graviditeter (var sygemeldt under hele Villums), så tog jeg  begge barsler af økonomiske årsager, så jeg har da ikke udviklet mig så meget karrieremæssigt i disse år, tilgengæld har jeg 30 år tilbage at arbejde i, så mon ikke at jeg  når op på niveau på et tidspunkt? Men jo, til tider har det da været frustrerende, da min mand og jeg har samme uddannelse og bestemt ikke har ligeværdigt fodfæste på karrierestigen. Men i det store perspektiv er jeg glad for, at have haft så tæt en relation med drengen, mens de var helt små.

Hvor henter du inspiration til dit univers?

Internationale magasiner, sociale medier og mit netværk.

Hvordan reagerede børnene på at få søskende?

Alvin var kun lige blevet 2 år, da han blev storebror, så det var svært for ham. Nu hvor Villum er 2 år, kan jeg slet ikke forestille mig, at han skulle blive storebror – han er jo min lille mus.  Så i bakspejlet var Alvin lidt for lille, men nu er de tilgengæld rigtigt gode sammen og bruger hinanden meget. Alvin er lidt mere forsigtig end Villum, der hviler mere i sig selv, så de to brødre går ofte ud i verden sammen, hånd i hånd, og det er dejligt at opleve.

Hvad er dine børn hver især glade for hvis du skule nævne en yndlings ting til hver?

Alvin er glad for hans bamsehund og Villum er glad for hans tissemand… ha ha

Hvad er dine ynglings børne/baby mærker / butikker?

Mini Rodini, Bobo Choses, men Highstrret kan man ikke komme udenom med børn – Zara Kids og Cos.

Hvad for nogle ting er gået i arv fra barn til barn?

Angulus støvler og overtøj samt lækre uldtrøjer.

Hvad skal man smide ud efter barn nr. 1 og hvad skal man gemme?

Smid alt det forvasket H&M ud, og gem kun det der er pænt eller har affektionsværdi. For eksempel har jeg gemt noget af det mindste tøj, som drengene havde på, da de var helt spæde og bitte små.

Hvad kan man ikke leve uden i en børnefamilie?

Kærlighed, vådservietter og prioriter hvad der er vigtigt i forhold til rengøring, sociale arrangementer, hjemmebag og ambitioner.

Hvad har du tænkt over i forbindelse med dit hjem?

Vi venter lige med den lækre uldsofa lidt endnu, men ellers  prøver jeg at  holde drengenes legetøj på deres værelse og vil have ryddet op hver aften. Jeg kan godt lide at have et rydeligt pænt hjem, og hder, når  sofaen er spredt ud over hele gulvet, men det sker, og så skal de selv være med til at rydde op bagefter.

Hvad har du tænkt over med indretning af børneværelset?

At det skal være rart at være i, rummeligt og have solide møbler, der kan klare at der bliver klatret på det og hoppet i sengen! Desuden skal der være masser af gulvplads til bilbaner og LEGO tårne.

Hvad skal man have med på ferie med børn, til hver især?

Drengene deler  næsten alt legetøjet, og er heldigvis ok me samme film osv. Vi  prøver at huske deres cykler, Mouk film og nogle biler.

Når du har børnefri, prioritere du så alenetid med manden eller bytur med veninderne?

Oftest tid med min mand, men også andre sociale relationer. Men mine veninder ser jeg ofte med børn og evt. mænd.

Har det ændret dig at blive mor? 

Jeg har mange af de samme interesser, men jeg er jo kommet ud på den anden side i et helt andet format. Jeg har en hel anden prioritet.

Har du gode tips til nogen, der snart skal være forældre for anden gang?

Tag det i etaper og husk at tingene ændrer sig hele tiden, og forsøg at nyd tingene lidt imens. Det er helt vildt hektisk, og man har både dårlig samvittighed og føler at døgnet er for kort, men husk at have en-til-en tid med  børnene hver i sær – og din mand, ha ha. Og inderst inde er ingen mor vist i tvivl om at hun elsker dem begge to meget højt og lige meget, selvom de er vidt forskellig og forskellige steder i livet. Prøv at sætte dig i deres sted og se verden fra deres perspektiv, så bliver du lidt blød om hjertet.

Har jeres parforhold ændret sig?

Det er  blevet mere voksent og desværre deraf også mere praktisk. Men når vi bare er os to, er vi rimeligt meget som før, og så alligevel ikke, for vi taler også ofte om ting i relation til vores børn. Både hvad de gør eller siger, men også hvilke valg vi vil tage mht f.eks. skolevalg osv.

Hvad kan du bedst lide ved at være mor?

Kærligheden til dem og fra dem, men også at vi er en familie.

LÆS TIDLIGERE SMALLTALKS:

Ejer af Luksusbaby.dk, Ann-Louise Christine Aasted

Indehaver  af Smaahjerter.dk, Iben Hesseldal Malec

Grundlægger & Designer af Milibe Copenhagen, Mille Milt

Ejer af Griffen Shop, Lotte Nørregaard Petersen

Grafisk designer og illustrator, Sofie Hannibal

Konsultationssygeplejerske og Need&Love blogger, Louise Rasborg

Fotograf, Mariya Pepelanova

Kunstrådgiver, Tania Grønvald Asbæk

Designer og medejer af Soft Gallery, Barbara Hvidt

Freelance fotojournalist, Camilla Stephan

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til virkeligheden