Vores søn skifter navn...

Påske-kællinger

image1-17

 

Svale er vild med påske-kællinger. Hun har fået en hel dåse multifarvede kællinger af sin farmor og de bliver arrangeret på alle mulige og umulige måder. “Jeg EEEEELSKER kællinger mor” har hun pippet flere gange idag.

Jeg har ved flere måltider bestående kylling prøvet at forklare hende at det altså ikke hedder kællinger, men så bliver det sgu straks til killinger, og så er det at jeg giver op, for er det bedst at spise kælling eller killing? altså personligt synes jeg nok killing er bedst, for så er jeg i hvert fald ikke selv i risiko for at blive spist!

En helt anden ting der også er lidt svært at finde rundt i er dreng/pige tingen. Jeg tror jeg har regnet ud, at det bliver defineret ud fra hvor langt hår man har!  Så det er ret svært at ramme plet i en barndom i hipsterland. Svale er i hvert fald sten-sikker på at en langhåret far fra vuggestuen er en dame og en korthåret virkelig girly pige fra stuen har en tissemand…

den måde at definere på er åbenbart rimelig normal. Jeg har i hvert fald oplevet det før.

Jeg glemmer aldrig engang jeg var ude at køre i tog med min pap-lillebror som helt sikkert definerede køn ud fra samme princip. Jeg har været en 14-15 år hvor alt var pinligt og han var måske 4-5. Vi sad over for en stor bredskuldret rockertype med langt fedtet hår, lædervest og hele pivtøjet. Jeg havde lagt mærke til at møg-ungen studerede bikeren i lang tid, men da han pludselig kvækkede: “ææææh, er du egentlig en mand eller en dame?” troede jeg alligevel ikke mine egne ører.  Jeg hvislede “hold kæft” ud mellem fortænderne, imens møg-ungen nærmest åd rockertypen med sine store spørgende/provokerende øjne.  lædervesten ikke så meget som trak på smilebåndet og de andre passagere fulgte med i spænding. Jeg var SÅ teenage-flov og  besluttede at det var tid til at stå af toget ved næste station. Møg-ungen havde til gengæld ikke fået nok og slet ikke et svar på sit spørgsmål, så han gentog det lige en tre-fire gange til, imens han modvilligt blev trukket afsted, i hætten….

 

2 kommentarer

 • Molly

  Hehe, og hver gang vi ser en smuk lyshåret dame tror Lulu at det er Svales mor 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hæhæ, de er så skide sjove de piger. Svale har gået rundt hele påsken og sagt “savner alle vennerne, savner Lulu” <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores søn skifter navn...