Fredagsbar

Om hvor glad man kan være mandag morgen

  
Det er så tarveligt, men seriøst, der er bare mandag morgner hvor jeg er så glad når skovbussen kører. 

Denne morgen var en af dem, hvor selv om jeg elsker min søn over alt på jorden, trængte vi til en pause fra hinanden. Det hårdeste er bare, at sådan føler Vilfred det ikke altid.

I dag var han strid, bestemmer typen, og han sagde til mig mindst ti gange at jeg ikke er hans bedste ven, og at jeg ikke må komme til hans fødselsdag (som er i Juni næste år?!). Han brokker sig højlydt over det mindste. Det er ret hårdt, for vi ved han kan være en engel, når han bliver passet. Der er ikke langt imellem glæde og gråd for den treårige herhjemme.  Han tester os, og vi føler os testet! Hvornår stopper det???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsbar