En gave fra en gæst!

ned i gear

torsdag-i-sengen

I fredags mødes jeg med mine veninder til vin, vi snakkede om deres studere, arbejde og hvad vi drømmer om at bruge vores tid på. Min ene veninde skal tilbage til studiet efter 2 års pause, og i banken med sin (nye) kæreste, den anden er lige flyttet tilbage til København efter 8 måneder i Frankrig, og er begyndt at skrive speciale.

Jeg er den eneste der er færdig med min uddannelse, og arbejder nu som grafisk designer – eller ikke lige nu.
Lige nu holder jeg nemlig en pause. Jeg har over de sidste 2 år haft sammenlagt 1 måneds ferie, da mine “skole” ferier er blevet brugt på at arbejde eller praktik forløb. Jeg elsker at arbejde, men nu kan jeg mærke at jeg har brug for at komme helt ned i tempo, og nyder at der ikke er noget jeg skal og finde ud af hvad jeg skal.

Jeg har haft en bog stående ved siden af min seng, som jeg fik i julegave for 2 år siden, det må være tid til at få den læst færdig iført pyjamas.

2 kommentarer

  • Michalina

    Hejsa. Husk at du befinder dig i et muslimsk land, af respekt for lokalbefolkningen er det derfor en god ide at gå konservativt klædt (ikke tætsiddende tøj, som dækker skuldre og går ned under knæene). Nyd varmen og ferien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Jeg har også ‘Alt det lys…’ stående ulæst på hylden – glæder mig til at høre hvad du synes om den!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gave fra en gæst!