Jeg er syg midt i eventyret!

Navne-snak og armhule-snuseri

FullSizeRender-19

 

 

Mens den ene halvdel af familien rejser ud på eventyr, stener vi rimelig vildt i KBH. Sune er i gang med sin svendeprøve og jeg er en barselsfis, som synes jeg har enorm travlt for jeg skal jo både drikke kaffe, sove lur og se min nye yndlings-serie “The Affair” på HBO, som jeg er blevet fuldstændig bidt af. Den kan anbefales hvis man er til lidt drama.

Vi går stadig og bøfler over et navn til lille. Den ene dag hedder han Winter, den næste Herman og så flirter jeg lidt med navnet Hubertus. Men hvem ved, måske hedder han Mingus , Helmuth eller bare gode gamle Bobby i morgen… Lige nu er der i hvert fald hængt post-it´s med navne på væggen i soveværelset, for vi må snart tage et valg, ellers bliver jeg kuk-kuke-luk.

Lille navnløse har steppet op for natte-ammeriet og er sulten en gang hver anden time. Her til aften prøvede jeg at stikke ham en flaske, for at se om lidt erstatning ville mætte ham bedre. Men nej tak og tudefjæs til den. Der har vidst lange udsigter til sammenhængende søvn og til jeg skal ud og have mig en guldøl med sidevogn på Bobi-bar.

Men jeg elsker det.

Jeg nyder ham. Han er nok mit sidste barn og jeg har slet ikke travlt med at komme ud og spille fandango som jeg havde da Svale var baby. Jeg kan tydeligt huske hvordan en ældre herre på Palæ-bar løftede øjenbrynene og fik store øjne, da han spurgte hvor gammel min baby var og jeg svarede 5 uger! Idag fatter jeg ikke rigtigt at jeg havde det behov. Jeg var kun ude et par timer og fik et par øl (eller 3 eller  4, måske 5) og så fik jeg suget nogle blå kings som smagte af røv og askebærger, bare fordi jeg kunne.

Men nej, det har jeg slet ikke travlt med. For det første har jeg vidst drukket de øl, shots og drinks der tilkommer mig, for de næste mange år. For det andet, er jeg i mellemtiden blevet så voksen og ansvarlig (og lidt skide kedelig) at nummer et er at snuse baby, nulre tumling og være en rigtig konemor (altså ikke sådan en der støvsuger).

Nu ligger jeg i sengen med mit lille dejlige varme drenge-kid. Han har snuden begravet i min armhule og jeg tror ikke den lugter særlig godt, men han er vidst ligeglad. Lige om lidt snupper jeg et afsnit til at mit daglige drama-fix, og så tager den navnløse og jeg, endnu en nat, med mælke-fest og armhule snuseri.

godnat fra os 🙂

4 kommentarer

 • Lyder skønt, og kært barn har jo mange navne!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hvad med Henry? Det hed min farfar. Har i ikke nogle navne i familen som kan inspirere?
  Kan godt forstå det er lidt stressende med navne-valg når i allerede har været igennem det en gang. Men et navn skal da føles rigtigt og det lyder det ikke til at Bobby gør. Vi tog heldigvis beslutningen på fødestuen! Ellers var vi vist blevet skøre af at spekulere, for hvornår ved man lige om man har fundet det rette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej karen. Henry er et genialt navn, det har vi også haft oppe at vende 🙂
   Ja, det er altså fedt at have et navn klar og træffe det når bebs er helt lille. Jeg har været lige ved at blive helt kuk og så synes jeg også det er lidt synd for det lille menneske at han ikke hedder noget, selvom han nok er ligeglad..
   Tak for navnetip og god dag til dig. knus L

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er syg midt i eventyret!