Samui, børnehygge og lange restaurantbesøg

når man glemmer hinanden

fredags slik

Der er ofte perioder hvor min kæreste (Ian) og jeg ikke ser hinanden særlig meget, selvom vi bor sammen. Det er tilfældet lige for tiden. Ian har fået nyt arbejde, der har givet ham en længere transport tid, så vi ikke længere spiser morgenmad sammen, og at han kommer sent hjem. Når vi endelig begge to er hjemme prøver vi at gøre os umage med at være nærværende, selvom det kan være svært at holde en god tone, når vi begge er trætte efter lange arbejdes dage. Vi kan hurtig glemme at snakke sammen og være kærester.

Jeg har været meget imod at planlægge dates, det synes jeg kun hører sig til børnfamilier – men har indset at når vi begge har super travlt med arbejde, og bliver nød til at tage det med hjem, bliver vi i perioder også nød til at lave aftaler om hvornår vi skal bruge tid sammen.

I fredags havde jeg planlagt vi skulle ud bare ham og mig, drikke nogen øl, komme sent hjem med natmad, som for 3 år siden inden vi blev kærester. Det endte ikke helt sådan. Det endte med at vi hentede masser af bland-selv-slik, så film og faldt i søvn kl. 22. Selvom vi begge to elsker at komme væk fra hjemmet og være sammen med fælles venner, var det den helt rigtig beslutning at blive hjemme for at holde i hånden og være lidt “kedelige”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samui, børnehygge og lange restaurantbesøg