Børnefødselsdag x 2

Når kusinen er den bedste ven i verden: Svale & Hilma

 

Kusinerne hygger sig max sammen disse dage, de legede og legede til fødselsdagsfesten i lørdags.

Denne uge bliver en mærkelig en i vores familie, fordi på fredag er det Vilfreds sidste dag i børnehaven … men endnu værre for Hilma … det er også kusine Svales sidste dag i børnehaven.

Jeg ved at Hilma og Vilfred ikke leger meget sammen i løbet af dagen, og jeg ved at de er klar over at Vilfred starter i skole snart. Men da jeg for sjov spurgte Hilma hvem hun skal lege med når Vilfred stopper, sagde hun; ‘Svale selvfølgelig’, så huskede jeg hende på at Svale også stopper, ‘så leger jeg bare med Lulu’, men da Lulu også lige er stoppet måtte den samtale slutte. Jeg glæder mig til sommerferie, men det bliver mærkeligt i august for lille H. Men jeg tænker hun finder nye venner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefødselsdag x 2