Se hvad jeg fandt

min sommer ferie

Jeg og min kæreste holdt tidlig sommerferie i år, heldigvis har vejret været med os !
Vores ferie begyndt i maj med en forlænget weekend til Berlin, en by jeg har besøgt meget, men en by min kæreste aldrig har set. Målet med turen var at holde så meget i hånden som muligt, efter et forår og efterår hvor vi begge har haft travlt med nyt arbejde og familie der har haft brug for min opmærksomhed. Vi spiste dejlige steder og besøgte de skønneste boghandler / magasin shops, og boede på et fint hotel. Berlin er en by jeg vil anbefale til alle, og skal besøge igen til efteråret.

I Juni gik turen til Lange Land hvor jeg har holdt alle mine ferier som barn, det ligger tæt på både strand og skov, midt i ingen ting. Min Kæreste skulle se stedet for første gang, så vi kørte øen rundt, spiste is, købte grønsager og blomster i vejkanten på vejen hjem til København. – og så var det første gang i to år, jeg kørte bil igen !!

Siden har vi nydt det gode vejr på Nørrebro, på vores altan og i vores gård med friske små rejer, hvid vin og bøger. Om 14 dage går turen til Jylland hvor vi skal besøge min svigerfamilie, hvor der forhåbentlig bliver tid til at gå på loppemarked.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg fandt