Kan man spise sig til spændstig hud?

Min redning når hylsteret knirker

Jeg kender et trygt og dejligt sted, hvor jeg altid tager hen, når mit hylster knirker. Efter jeg har fået et par børn, har jeg haft lidt flere skavanker end tidligere i mit liv. Da jeg var gravid med Carl fik jeg ondt i mit bækken og jeg fik anbefalet Physioga på Frederiksberg. Det har jeg været evigt taknemmelig for mange gange. Der har de nemlig specialiseret sig i gravide kvinder, efterfødselsgener og små børn. Her mødte jeg Medde som ikke alene er en glimrende fysioterapeut og som altid hjælper mig af med mine gener, men som også er et varmt, inspirerende og vidende menneske samt en glimrende formidler. Hun har lært mig at tænke på træning og min krop på en anden og mere helhedsorienteret måde. Jeg har fået mange behandlinger hos hende mellem, under og efter mine graviditeter og jeg har gået til graviditetstræning og efterfødselstræning med begge mine børn på hold hos hende. Jeg har ikke været der i lidt over et år, men på det sidste efter jeg er begyndt at klatre (og falde ned), har jeg haft problemer med min nakke og blev næsten lidt glad for at have en undskyldning for at komme ind til Medde.

Det er ikke kun mig, der har fået hjælp hos Physioga, begge mine børn har været forbi Julie som er fysioterapeut og kraniosakral terapeut og har specialiseret sig i manuelle babybehandlinger. Carl kunne ikke dreje hovedet til den ene side, men efter én gang i Julies blide hænder, var det problem løst. Olivia var en lille banan som hele tiden trak mod den ene side med benet og Julies fiksede hendes bækken på en enkelt konsultation igen kun med blide og faste hænder. Og det er noget af det, jeg holder allermest af ved at komme hos Medde (og Julie), langt de fleste gange kræver det bare en enkelt time. Hun er aldrig hårdhændet eller “knækker” mig, hun bruger altid bare blide faste hænder og massage, og så går jeg ud en time senere som et nyt menneske.

Så hvis du er gravid og gerne vil træne, har født og gerne vil træne sammen med din baby, døjer med et hylster, der knirker og værker eller har fået et lille barn, som virker til at have ondt eller er skæv i kroppen, så vil jeg på det varmeste anbefale, at du kigger ind til Medde eller Julie hos Physioga – det er alle pengene værd! Jeg har selv betalt for alle de hold, jeg har gået på og de behandlinger, jeg og mine børn har fået, dette er ikke en reklame, men bare et sted der er så skønt, at jeg gerne vil dele det med jer.

Medde har skrevet en bog der hedder ”Leg og Balance”. Den handler om at lege med sit barn og om barnets motoriske udvikling de første 18 mdr. Den er skrevet i et letforståeligt sprog og er fuld af guldkorn og sjove lege, der stimulerer barnet, der hvor det er i sin udvikling. Hvis du mangler en barselsgave eller en julegave til nogen der venter sig eller lige har født så tag og kig på den, den er rigtig god og sjovere end klassikeren ”leg med din baby”.

Kh

Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man spise sig til spændstig hud?