Hvad skal den lille dame hedde?

Mens vi venter

  
Så er weekenden lige om hjørnet.Jeg har fri fra arbejde om lidt og jeg sidder her og tænker på Sandra som er blevet sat i gang med at føde idag. Det har været svært at koncentrere sig når man ved at der er familieforøgelse på vej og en lille ny fantastisk babypige skal se dagens lys idag, imorgen eller i hvert fald i nærmeste fremtid.

Sunes forældre er desuden lige ankommet fra Brighton, så denne her weekend står i familiens tegn.

Vi skal mødes med Sunes forældre på vores yndlingsbar Charlies i Pilestræde og drikke en enkelt øl når vi har fri og så går turen mod vores sommerhus som vi kalder “Dejligheden”. Vi har nemlig både en lejlighed og en dejlighed 🙂

I morgen kommer (sviger)-forældrene, olde og (snart storebror) fætter vilfred op og besøger os. De skal se sommerhuset, børnene skal lege og vi skal glæde os sammen.

Nu hvor dagen idag står i fødslens tegn og jeg har Sandra og den lille babypige i tankerne, kan jeg ikke lade være med at tænke tilbage på da Svale blev født. Jeg tænker på det må være en spøjs, skræmmende og uvirkelig dag for Sandra: Alle vi andre går på arbejde, passer vores hverdag og gør som vi plejer, men hun SKAL FØDE ET BARN!
Jeg kan huske hvordan vores verden gik i stå den dag Svale blev født. Det var meget surrealistisk! vores liv var vendt på hovedet og det følte vi også at alle andres måtte være, der var jo sket et mirakel!

Hvordan kunne folk stadig gøre deres vanlige ting? Sune kørte en tur i Netto for at købe lidt snacks, en øl (til at få mælken til at løbe til.. og fejre selvfølgelig). Jeg kan huske hvordan han undrede sig over at der var så mange biler på vejen på sådan en vigtig dag og undrede sig endnu mere over at medarbejderne i Netto fortsat satte dåsetomater på hylderne og bibbede varer i kassen som om intet var hent…! Det burde jo være en helligdag! I hele verden! Eller måske bare i kongeriget Danmark…
Sådan har Sandra og Morten det også lige om lidt, og det gør mig altså helt rørt at tænke på.

Jeg sender god energi og kærlighed deres vej, krydser alt hvad der krydses kan, imens jeg venter i spænding.
Det bliver idag, i morgen, eller i overmorgen.. Vi ved det ikke. Men det bliver helt sikkert en STOR dag i vores familie!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal den lille dame hedde?