Dome of visions

Med følelserne uden på tøjet…

IMG_1502.JPGSå er det i morgen jeg rejser.
Det har været nogle lidt hårde dage følelsesmæssigt.
Jeg er fortsat overbevist om at jeg har truffet den rigtige beslutning, men derfor behøver det jo ikke at være nemt.
Det er sværere end jeg lige troede at skulle rejse fra lille Svale. Det er svært fordi jeg er bange for at hun skal savne mig for meget, hun er jo så lille at man ikke kan forklare hende at jeg kommer hjem igen.
Jeg troede ikke jeg skulle sige det, og det er heller ikke nemt at indrømme, men jeg har sgu også ret svært ved at lægge ansvaret fra mig.
Idag har jeg ræset rundt og vasket alt Svales (og Sunes) tøj, købt mælk til en uge, fyldt køleskabet, gemt små dimser Svale kan finde på at tage i munden og hørt mig selv sige irriterende ting som: husk at Svale skal have uld på hver dag! Du kunne ikke finde på at gå fra hende mens hun er i bad, vel? Tror du godt du kan huske at skifte hendes ble i løbet af dagen? Hold kæft hvor er jeg irriterende at høre på, men det letter altså mit hjerte lige at få det sagt…

Jeg er som tidligere nævnt, sikker på at Sune nok skal klare det, min hjerne slår bare lidt klik nu når det er lige oppe over.

I forgårs begyndte jeg helt umotiveret at tude. Jeg kunne pludselig slet ikke overskue at jeg skulle væk. Sune trøstede og kyssede og fik mig overbevist om at det er helt ok at jeg rejser. Jeg trøstede mig ved at ligge mig ind til min sovende Svale, stryge hende over ryggen og bare snuse til hende (en parfume lavet på hendes duft kunne gøre mig til millionær).
Jeg minder mig selv om at det bare er 10 dage og at alt er ved sit gamle når jeg kommer hjem.

Jeg glæder mig til i morgen når der er kysset farvel og garanteret fældet en tåre eller ti. Så ranker jeg ryggen, smider rygsækken over skulderen og tager på eventyre. Jeg vil nyde det i fulde drag. Savne mit elskede barn og min elskede mand men nyde hvert sekund med min skide seje, dejlige og sjove far.

Det har været rigtig dejligt med alle jeres kommentarer på Facebook og på mail. Det var lige den opbakning jeg havde brug for!

Jeg tror ikke jeg er i nærheden af noget internet på turen, men jeg vil prøve at sende lidt billeder til Sandra som hun så kan lægge op, så i kan følge lidt med.

Sidst, men ikke mindst. Rigtig rigtig god vinterferie til alle vores søde læsere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dome of visions