Ugens legetøj

Mad for første gang

20121101-222823.jpg

20121101-222845.jpg

Vi har bestemt os for at det er tid for Vilfred at prøve noget nyt (han er fuldt ud ammebarn). Han rækker efterhånden ud efter alt han kan i form af mad og drikke. Og putter alt i munden. Plus sovetrynen vågner mere om natten af sult.

Jeg har købt øko rismel som jeg vil prøvet lave et par skefulde af i morgen. Har smagt det selv og det smager faktisk godt. Meget sødt. Jeg har klart noget med at hvis jeg ikke selv ville spise det, så skal det ikke i munden på min søn!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens legetøj