Jeg læser og læser

Lidt om at være”faldet total af på den”

Åh nej!


Jeg er ved at blive sådan en som jeg havde sværget på jeg aldrig ville være! Jeg er ved at blive den slags, som er faldet af på den! Faldet af på alt hvad der handler om mode, musik, politik osv. 
Til gengæld ved jeg alt om bubbles og børnemode, kan synge med på alle mulige irriterende børnesange og har fuldstændig styr på hvad teletubbies har sagt, hvad hr. Skæg har gjort og hvem postmand Per har leveret en pakke til! 
Men det værste er at jeg er begyndt at ligne en som er faldet af på den!
Jeg er nemlig ved at blive sådan en type som ikke lige får gjort så meget ud af mig selv, fordi jeg simpelthen ikke tager mig tid til det!

Jeg er blevet sådan en som ikke går særlig meget op i hvad jeg har på. tidligere var jeg enorm bevidst, vidste altid hvad jeg ønskede mig, læste modeblade og købte dejlige ting til mig selv og følte mig lækker. Nu er den daglige uniform altid et par jeans, en skjorte eller en T-shirt og en strik over, og så et par sneakers. Jeg er ligesom en tegneseriefigur, jeg har ALTID det samme på.
Jeg er også blevet sådan en som har en kedelig frisure. Gerne en slasket hestehale (det går stærkt) eller bare løst hår, som for øvrigt virkelig trænger til både klip og striber. Før jeg fik svale og fik travlt, brugte jeg ret meget tid på mit garn. lavede sjove frisurer, helst lidt 50ér agtige og jeg brugte litervis af hårlak, mine curlere sydede og håret stod sgu stramt!. Jeg synes egentlig et lækkert hår og en lækker frisure er vigtigere end det rigtige outfit, især når man ikke er 22 længere. 22 år….! suk, nej det er jeg ikke længere. Og på rigtig mange måder er jeg umådelig glad for at jeg ikke er det… Men det ville da ikke gøre noget hvis kroppen stod ligeså skarpt som dengang.. I dag må der arbejdes på sagen. Den anden dag tog Sune mig lige på røven hvor efter han udbrød, uh hvor er den dejlige blød.. BLØD!!! Den skal være stram! og fast! ikke blød…..

Jeg har besluttet mig for at der må andre boller på suppen! Det duer bare ikke at være sådan en “falde-af-type”. Det med at leve i en børne-verden har jeg det sådan set fint med ( her er ret sjovt!) men Jeg vil fandme føle mig lækker igen! Og der skal sgu ikke så meget til. det handler om indstilling, proritering og måske nogle nye blade til ladyshaveren. Jeg vil derfor stramme op på følgende punkter…

1. Jeg vil tænke lidt mere over hvad jeg river ud af skabet, også selv om det er mandag morgen. Jeans og T-shirt er egentlig fedt nok, men jeg tror jeg skylder mig selv lidt nyt forårs-kluns og måske en sommerkjole… Og ALLE strømpebukserne med huller i skal ud! og ligeledes forvasket undertøj. Ud med det, det er ikke godt nok, man skal føle sig lækker, også inderst inde. Jeg vil bruge mere rouge, fyre op for mascaren og så skal jeg give den gas med noget mere bling!

2. mit hår… Jeg vil passe lidt bedre på det. I mangel af tid og fordi jeg er så utålmodig, at jeg ikke kan vente på en frisør-tid har jeg flere gange på det sidste kommet til at kaste en Loreal-farve fra i håret. Det dur bare aldrig! det skal man lade være med, og jeg ved simpelthen ikke hvorfor jeg gør det gang på gang. Farvel til hjemmefarvning og hej til pæne striber og studsede spidser. hårlakken og det andet dulle-grej må straks ud af det mørke skab, for i virkeligheden bor der en ægte dullert inde bag den kedelige grå uld-sweater.

3. Bagdelen skal trænes. den kan godt nå det til bikini-sæsonen. jeg nægter at have en røv der er lige så fast som en pose vand, også selv om jeg snart rammer de 34! løbeskoene kalder , så vi ses, din bløde slatne numse. Desuden vil jeg overdænge min krop i lækre bodylotions og olier, have neglelak på tæerne og jeg planlægger oven i købet at barbere ben!

Ahh det føles allerede lidt bedre, selvom det måske er lidt ambitiøst. Men Rom blev heller ikke bygget på en dag….


3 kommentarer

 • Maria Hall

  Mht. håret, så ringer du bare ;-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farmor

  Der fik du vist luft min søde pige og by the way er du stadig dejlig og de der baller står der noget om i Fit Living;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Farmor

   Undskyld det er i Alt for damerne online FB fra 8/3 det handler om faste baller;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg læser og læser