Jeg smutter fra børn og mand

Lidt ferie-billeder

FullSizeRender-31FullSizeRender-33IMG_5935FullSizeRender-28

 

Vi er kommet hjem fra vores Mallorca-eventyr. Det var ovenud fantastisk og vi havde slet ikke lyst til at tage hjem. Vi havde tværtimod lyst til at åbne vores eget bed and breakfast og blive forevigt. Her kommer et par billeder fra turen (og ja, jeg sidder på et par crocs, for ikke at brænde rumpen). Der kommer meget mere om turen om et par dage når vi lige er landet mentalt 🙂

 

1 kommentar

  • Mallorca er nemlig fantastisk. Jeg var der for første gang her i foråret. Glæder mig til at se flere af dine glimt derfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg smutter fra børn og mand