Feeling red!

Læbepleje

Nu bliver det koldere og luftfugtigheden falder, så bliver mine læber hurtigt mega tørre og jeg får sådan nogle irriterende tørre flapper på dem – lækkert… Jeg har fundet ud af, at hvis jeg bruger en peeling til læberne et par gange om ugen, et tykt lag læbepomade om natten og en læbepomade om dagen, der er tilpas klistret så bliber mine læber ikke nær så tørre og skallede. Tilpas klistret vil for mig sige en læbepomade der er så klistret, at jeg ikke har lyst til at slikke mig om læberne, men uden at være så klistret at mit hår klistrer til mine læber, når det blæser!

Lige for tiden bruger jeg Nutri Moist Lip Conditioner fra danske Xellence (købes her) som er Allergy Certified, jeg tror det er den bedste læbepomade, jeg nogensinde har haft, men den er ikke klistret nok til dagbrug for tiden. Om dagen er jeg helt vild med Lip Balm fra danske Ecooking (købes her) og jeg bruger også deres læbe peeling for tiden som er lavet på sukker – så den smager også lidt godt hvis man får den i munden. Begge er økologiske.

Hvad gør du for at passe på dine læber når det bliver koldt?

 

 

Kh Ida (jeg er en nørd, men ikke ekspert, dermatolog eller kosmetolog. Jeg deler viden, som jeg har læst mig til, og erfaringer jeg har gjort. Alles hud er forskellig, hvad virker for mig, vil måske ikke virke for dig. Alle spørgsmål, rettelser og kommentarer er velkomne, jeg elsker at lære noget nyt!) Følg eventuelt også med på Instagram på “Theskinsideofme” hvis du er til masser af billeder og meninger om hudpleje og makeup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feeling red!