food guide : Nørrebro

Kongerne på Bottle beach #2

img_8933 img_8990

 

Bottle Beach er et simpelt sted med kun 4  forskellige spisesteder. Her er gode priser både på mad og på hotel, trods de glemte lidt at servicere husene men det gik lige:-)

Vilfred så en dreng han bare ville være venner med, først og fremmest fordi, ‘drengen har længere hår end mig’. Rejsen mod venskabet tog to dage i modsætning til før i tiden hvor han troppede op til de fleste og bare satte sig ved deres side, til det blev fællesleg. Nu føler han sproget er en barriere, og det er hårdt. Han blev genert!

Drengen var fra østrig, og de endte selvfølgelig med at blive venner og nåede at lege sammen to hele dage, og vi spiste aftensmad med Lennox og hans familie på vores sidste aften. Drengene havde en fest og sproget var intet problem.

Lennox’s familieferie var ikke helt almindelig, det var faktisk en ferie væk fra deres jordomrejse! De måtte simpelthen tage på ferie mens deres kæmpe krigskamping bil/hjem bliver fragtet på skib fra Japan hvor de lige har rejst rundt, og til Borneo, hvor deres næste eventyr starter. De er ret vilde, og skal rejse i 3 år. Det vil sige, der er faktisk kun 1.5 år tilbage, og det er allerede 1.5år siden de solgte deres hjem i østrig for at rejse rundt i verden!

Her til sommer skal Lennox starte i skole, ligesom Vilfred, men i stedet for at troppe op i et skolelokale, skal Lennox hjemmeskoles af hans mor. Han er en fantastisk dreng, der taler flydene engelsk fordi han har lært det på rejsen, kan læse og skrive, fordi han syntes det er sjovt, og har selvfølgelig svømmet som en haj siden han var 4!

Jeg er jo så utrolig nysgerig, og spurgte til hvordan man overhovedet gør det pengemæssigt. De fortalte meget åbent at de har  lidt sponsorater, og ellers er eventyret finansieret af Lennox’s far, som lever af kun at fotografere det i verden han selv har lyst til.  Jeg er imponeret og inspireret, og glæder mig til at følge den lille familie og se hvordan fremtiden bliver for dem. De tre der helst kun følger deres egen regler. Jeg er vild med dem!

Deres blog er på tysk, men se billeder og læs evt her og følg deres eventyr på instagram @akela.world

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

food guide : Nørrebro