Kongerne på Bottle beach #2

Koh Tao … vi elsker dig altid

Turen startede på ladbil ned til færgen og derefter blev vi hentet ved færgen og kørt til vores hotel, Sai Deng Resort. Dette var det dyreste af vores hoteller og absolut det vildeste luxus på denne tur. Men vi kommer frem og bliver tilbudt en upgrade, da de havde dobbeltbooket! Rummet var ikke længere et rum, men vi fik et helt to-etages hus på stranden, med egen pool… helt vildt. Vi sagde mange tak. Vilfred hoppede glad i poolen efter at have boet uden pool de 4 dage før. Og der fik han lært at svømme samme dag. Tror hans og Lennox lege i havet virkelig havde lært ham noget.

Vi vil aldrig hjem!

Stranden her er dejlig, vi snorkler hver dag, Morten har set en stor haj, vi har set alle fiskene fra ‘Find Dori’ og ‘Find Nemo’. Vi har lånt kayak, fandt ud af det var gratis, jubbiii. Morten og V i den ene, og Hilma nøgen med badevinger og mig i den anden. Sjovt hvor meget nemmere det er når det kun er en selv der padler:-)  Morten og jeg plejer at skændes når vi skal padle synkront. Men drengene klarede også deres teamwork til perfektion.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kongerne på Bottle beach #2