Koh Tao er stadig magisk

                              

Vi har haft stortset intet internet på Koh Tao, men  vi har spist lækker mad, haft lidt dårlig mave, været på longtailboat snorkeltur, været på Freedom beach med en del halvnøgne svenske piger, set koraler, de flotteste fisk, og hajer! Jeg var lige ved at dø af skræk men fordi Morten havde Vilfred med, (sidene på ryggen) mens vi snorklede, måtte jeg lige tage mig sammen. De var jo ikke farlige, men for mig er det bare synet, uha, jeg kan sgu ikke så godt lide dem. Jeg føler faktisk at jeg har set en af mine store skrække i øjnene!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Safety first