Design crush : Alvar Aalto

klar parat start

Wilma Rudolph, Sprinter, 1956 & 1960 Olympic Games
Wilma Rudolph, Sprinter, 1956 & 1960 Olympic Games

Jeg kommer ikke fra en familie der dyrker særlig meget sport, hverken fysisk elller foran tv’et, det gør min kæreste der imod. Han har siden jeg mødte ham løbede 2 halvmarathons og i sommers løb han sit første marathon, og står op hver søndag kl. 7:30 for at løbe 15 km med sin bror. Han spørger mig ofte om jeg ikke skal løbe med til sommer når der Copenhagen Marathon igen, men 42 km er for urealisk for mig, men har besluttede mig for at kaste mig ud i et halvmarathon på 21 km til september.

Min løbe garderobe trænger dog til en lille updatering, med de her ting er jeg sikker på at min træning bliver lidt sjovere.

Adidas UltraBoost X løbe sko
Casall sort tights
Casall Heroic sports bh
Asos løbe jakke med bælte
Bkr vandflaske i grå, 500 ml
Arket sweatshirt grå, uden hætte
Arket nylon totebag

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design crush : Alvar Aalto