Vilfred blev 4år i dag!

Jeg smutter fra børn og mand


Jeg er på vej mod Paris for at arbejde, og jeg savner allerede min mindste mus. Hilma er lige blevet 11 måneder og er så småt startet i vuggestue og stoppet amning i denne uge! Det hele går over alle forventninger, men hun kommer jo stadig til at mangle mine kram og knus i fire dage! Jeg tror at når man har haft et ammebarn i så lang tid, så er det svært at løsrive sig fra hinanden. Men Hilma bruger ikke sut, sutteklude, flaske, bamse eller noget. Hun har ikke brug for noget om natten. (Forhåbentligt heller ikke mig). I nat sov hun igennem for første gang.

Vilfred har været på ferie i England flere gange uden os, så han er helt cool, og siger bare ‘øv hvorfor skal jeg ikke til paris’. Så alt er godt med ham på 4!
Jeg tror det bliver mere hårdt for mig;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilfred blev 4år i dag!