Det var sgu så livsbekræftende!

Jeg er syg midt i eventyret!

 

 Nu er jeg kommet ud på den anden side af en 12 times opkaststur. Puha, sikke en dag! Fra 6.30-18.30.

Lige nu, sover alle, undtagen mig, for jeg har sovet lidt indimellem alle mine badeværelsesbesøg. Jeg er så glad for at være frisk igen. Vilfred nåede  også lige at brække sig over hele badeværelset inden han hoppede i seng, hvor han heldigvis har sovet sødt i fire timer, så jeg tror han slap med den ene omgang.
Hilma kastede op ud over hotelgulvet i forgårs, så hun er måske synderen i alt det her. Hvem ved. Jeg ved dog en ting … jeg ønsker Morten fri for mavevirus, ellers bliver det hårdt for os andre. (mandesyge).

Morten har været min helt i dag. Han har taget børnene alene. Altså three-nageren og den babseglade. Jeg er så glad for at han nåede ned og svømme med Vilfred, når Hilma sov. Jeg har været så bekymret om amningen, er der nok mælk når jeg ikke har spist eller drukket i så mange timer?

Nå, jeg må prøve at sove, man ved jo ikke hvad natten bringer. Og vi skal være friske i morgen, for vi ved faktisk ikke hvad vi skal herefter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var sgu så livsbekræftende!