Solprodukter

Jeg er skuffet

  
Jeg er skuffet over alt for tiden. Jeg er skuffet over mine kollegaer, over mine venner, over min familie og så er jeg skuffet over min kæreste. Stortset ingen kan gøre for det. Det er bare en følelse. 

Gang på gang syntes jeg bare ikke min omgangskreds er gravidvenlig nok. Gravid alene i verden følelsen har ramt mig, og jeg syntes faktisk jeg kan huske den lidt fra sidst. Jeg føler at ingen forstår mig, og at min kæreste konstant burde hjælpe mig til at have det godt. Jeg orker ikke drilleri og specielt ikke foran andre. Jeg er måske på det lidt urimmeligr stadie!?

Selvtilliden er ikke på det højeste i øjeblikket, og nu uden en hverdag med rutine og arbejde. 

Jeg orker simpelthen bare ikke kritik i øjeblikket, kan det ikke bare vente en måneds tid!?

I morgen bliver en bedre dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solprodukter