En rædselsfuld ulykke

Jeg er for træt til at bære min baby


Jeg har ikke sovet det meste af natten, fordi min lille dame af en eller anden årsag, græd. Måske var det ondt i maven, måske på grund af det ekstra måltid vi introducerede, eller måske er det tænder?! Jeg er så mega træt, og når jeg er rigtig træt, forstår jeg slet ikke min baby. Vi har gået rundt i lejligheden i nattemørket, set fjernsyn, og taget en power-nap på sofaen.

Da jeg afleverede Vilfred, havde jeg høje forventninger om at Hilma og jeg skulle direkte hjem og have en lur sammen. Hilma ville bare kun bæres. Så jeg hoppede i bæreselen, og nu går jeg rundt med hende og håber på en lur med hende på maven om lidt når hun sover.

Vi kan ikke leve uden bæreselen herhjemme, og har tre forskellige fra Ergobaby som alle bliver brugt. Min kæreste foretrækker den originale organic chocolate, jeg er ret vild med strækviklen, for den kan hun sidde i under min jakke når det skal gå hurtigt, og den nyeste vi har købt er den hvor baby også kan vendes 360 grader. Den er mega smart når man render rundt og laver praktiske ting og sager.

Vi bruger også stadig en bæresele til Vilfred når vi rejser og er et sted hvor klapvognen ikke kan kører. Det er for det meste Morten der går med ham på ryggen.

1 kommentar

  • Stine

    Jeg kunne heller ikke undvære mine bæredimser.

    Kender du gruppen slyngegalleriet på Facebook. Der mest ville der af fastvikle derinde , men vi er ret mange som også bruger bæreseler. Slyngefolket DK er også en mulig gruppe.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rædselsfuld ulykke